Remko Roest gestart als Projectmanager Duurzaamheid bij Baars & Bloemhoff

Per 1 september 2022 is Remko Roest gestart als de nieuwe duurzaamheidsmanager bij de formule Baars & Bloemhoff. Deze nieuwe functie is een direct gevolg van de nieuwe duurzaamheidsambities van DSG en Baars & Bloemhoff en onderstreept het belang dat onze organisatie hier aan hecht.

Remko wordt verantwoordelijk voor het maken van de juiste vertaalslag van de DSG ambities op thema’s als CO2 reductie, verspilling reductie, het opzetten van circulaire concepten en het verduurzamen van het assortiment bij Baars & Bloemhoff.

Nauwe samenwerking

In deze rol zal Remko nauw samen werken met collega’s van diverse afdelingen zoals category managent, supply chain, marketing, maar ook met bijvoorbeeld de verkoopafdelingen. Daarnaast legt hij de relatie met andere onderdelen van DSG, zoals de DSG Fulfilment organisatie en werkt hij nauw samen met Roel Laban, Programma Manager DSG, op overkoepelende duurzaamheidsprojecten.

Onderdeel van zijn werk is ook het betrekken en onderhouden van relaties met externe stakeholders zoals leveranciers, klanten en strategische partners om duurzame concepten in de keten te realiseren. Dit is integraal onderdeel van het Baars & Bloemhoff en DSG duurzaamheidsbeleid om samen met ketenpartners een blijvende positieve impact te maken in de (interieur) bouwsector. Remko rapporteert in zijn functie rechtstreeks aan John faas, Business Unit Manager Baars & Bloemhoff.

“We hebben transitieperspectief nodig voor maatschappelijke en economische verandering. Binnen de transitieopgave van lineair naar circulair beheer willen we regisseur zijn in het speelveld. Organiseren, verbindingen maken en zorgen voor kwaliteitsborging. Conclusies trekken, leermomenten delen en vaststellen wat dit betekent voor de toepasbaarheid van duurzame en circulaire principes in de praktijk.”

Vorige
Vorige

Maak kennis met Thorben, Projectmanager Duurzaamheid bij Stiho

Volgende
Volgende

Eerste elektrische truck voor formules DSG